Sport

Tussen twee vuren

Tussen twee vurenVoor het tweede jaar op rij werd een klassencompetitie 'tussen twee vuren' georganiseerd voor de eerste graad.

Iedere klas kwam talrijk opdagen en ook heel wat klassenleraars waren bereid lijf en leden te riskeren. Vele matchen werden op het scherp van de snee gespeeld. Na de poulewedstrijden werd er per jaar een finalewedstrijd georganiseerd: 1L2 -1M2 en 2GL/L1 -2MW4.

Lees meer...

Volleybalmeisjes miniemen nipt onderuit

Op 7 januari 2015 trokken de miniemen meisjes (Amy Demeester, Amber Canepeel, Amber Gesquiere, Luna Sohier, Lara Devos, Rhune Leys en Stien Vercruysse) naar Wevelgem voor de tweede ronde in de SVS-competitie volleybal. De eerste set ging wat moeizaam van start en al vlug keken we tegen een achterstand aan.

Lees meer...

Miniemen strijdend ten onder

Op woensdag 7 januari betwistten de miniemen jongens hun kwartfinale van de SVS-voetbalcompetitie. Onze jongens kregen het thuisvoordeel en namen het op tegen  VTI Waregem en VMS  Roeselare. Enkele spelers lagen in de lappenmand waardoor er enkele nieuwe spelers bij de selectie werden gevoegd.

Lees meer...

SJC wint volleybaltornooi!

Schoolvolleybal leerkrachten Op woensdag 10 december namen we met een 12-tal personeelsleden deel aan het SVS-volleybaltornooi in Kortrijk. Na winst in onze poule, wonnen we ook de halve finale en de finale! Proficiat aan het SJC-team!