Op inleefreis naar India!

11 vierdejaars mochten donderdagmorgen op gesprek bij de Damiaanactie. 11 gemotiveerde en enthousiaste jongeren.  Michelle Willaert is de gelukkige. Ze wordt vergezeld door Nathalie Hanssens. Het zal vast en zeker een prachtige ervaring zijn. En volgend jaar : Damiaanjaar in het College !

Op inleefreis naar India - Damiaanactie

Damiaanactie 2015Van 5 tot 13 september vertrekken één leerkracht en één leerling van onze school naar India met de Damiaanactie.

Ze gaan ter plaatse kijken hoe Damiaanactie er werkt. 

Ze worden vergezeld door een cameraman van WTV, twee mensen van het Guldensporencollege in Kortrijk en van het Barnum in Roeselare.

21 leerlingen stelden zich kandidaat voor deze unieke ervaring. Super dat er zoveel interesse is. Donderdag weten we wie de gelukkige is.

Vastenvieringen

 Vandaag werd voor de leerlingen van de 1ste en 2de graad per leerjaar een stukje les opgeofferd om met een bezinnend moment even samen te zitten in de polyvalente zaal.

Lees meer...

Sober Maal

 Vandaag was er Sober Maal op het Sint-Janscollege!  Net zoals de voorbije jaren was er opnieuw een mooie opkomst voor deze klassieker onder de klassiekers.

Lees meer...